Strpite se još malo: Asfaltiranje Gupčeve kreće sutra

Ulica Matije Gupca u Pleternici
(FOTO: Facebook)

04.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 7470

Sutra kreće postavljanje prvog sloja asfalta u Ulici Matije Gupca u Pleternici, od kružnog toka prema Frkljevcima. Asfaltira se dio od pruge do kraja naselja, a preostalih tristotinjak metara će biti asfaltirano kroz desetak dana, potvrdila nam je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

- Radovi će krenuti kao što smo dogovorili na koordinaciji kad smo pričali o ubrzanju radova. Na onom drugom dijelu ceste se još radi odvodnja, kad to završi, kroz desetak dana i taj dio će krenuti asfaltirati. Nakon prvog sloja će početi propuštati vozila, takav je dogovor - dodaje gradonačelnica Jozić.

Dodano u 15:35


Izvođači radova mole građane da se strpe i ne pokušavaju proći cestom dok se ne postavi prvi sloj asfalta. Podsjećamo, cesta je i dalje zatvorena za sav promet. Osobna vozila preusmjeravaju se na smjer Pleternica-Sulkovci-Poloje-Bučje-Zagrađe i obratno, a teretna na obilazni pravac Pleternica-Ratkovica-Dragovci-Batrina-Lužani-Stari Slatnik i obratno.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI