Mladić (23) teško ozlijeđen: ¨Čuli smo snažni udarac i istrčali van. Izgledalo je grozno¨

Prometna nesreća u Gradcu
(FOTO: Anđelko Banović)

02.05.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 14476

Sinoć, 20-ak minuta prije ponoći, u Gradcu pored Pleternice, teško je ozlijeđen 23 godišnji vozač Audija požeških registarskih oznaka.

- Zbog brzine neprilagođene uvjetima na kolniku prešao je na suprotnu stranu. Sletio je s kolnika i teško je ozlijeđen. U požešku ga je bolnicu prevezla hitna pomoć – doznajemo iz PU požeško-slavonske.

- Čuli smo jaki udarac i odmah istrčali van. Izgledalo je grozno. Od siline udarca motor je izletio iz automobila. Unutra je je prikliješten sjedio mladić koji je, najvjerojatnije zbog šoka, pokušavao objasniti kako nije sam. Međutim, ipak je samo on bio u autu. Rekao nam je svoje ime te da je iz Knežaca. Pokušao nam je reći i broj telefona da javimo njegovima, ali nije to bio ispravan broj. Svjestan je bio sve do dolaska vatrogasaca koji su morali rezati automobil kako bi ga izvukli van. Vrlo je brzo došla i hitna i mladića su, s vidljivim ozljedama nogu, prevezli u bolnicu - prepričavaju nam mještani Gradca.


Neki su od njih još uvijek u šoku jer, kažu nam, prizor je bio grozan.


- Samo da sve bude u redu i da se oporavi, jer stvarno je strašno izgledalo - dodaju.

- Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama i mladić je rano jutros, nakon kratke pripreme, operiran. Smješten je na jedinici intenzivne njege, stabilan je, u kontaktu je i izvan životne je opasnosti – rekao nam je dr. Zdravko Zrnčić, dežurni anesteziolog u jedinici intenzivnog liječenja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI