Požežani pomeli Nexe: ¨Da nisam dao priliku mlađima, rezultat bi bio još i bolji¨

11.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4907

Rukometaši Požege večeras su u Grabriku bili znatno nadmoćniji od gostujuće ekipe Nexe 2 iz Našica. To je ekipa koja je u prvom dijelu prvenstva u Našicama pobijedila Požežane koji su se sada osvetili. Rezultat je mogao biti i bolji za Požegu, ali zbog izmjene igrača i davanja prilike mlađima, gosti do kraja smanjuju prednost domaćina i utakmica završava rezultatom 39:31.

- Odigrali smo vrlo dobru utakmicu. Svi su igrači dobili priliku i svi su se upisali u listu strijelaca. Inače je teško motivirati igrače kako se prvenstvo primiče kraju, a nismo više u borbi za prvo mjesto, međutim danas su svi stvarno odigrali odlično. Nexe je jedna dobra ekipa koja inače igra dinamični rukomet i postiže puno golova. Da smo odigrali do kraja u istom sastavu i da nisam priliku dao i mlađim igračima, mislim da Našičani ne bi postigli više od 25 golova - rekao nam je Dario Anić, trener Požege.

Anić je posebno pohvalio oba vratara - Gorana Bubala i Antonija Ćosića, a igrači su svi odigrali na razini, no posebno se istaknuo Filip Galić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI