Cesarićeva škola dobiva novi krov, Kanižlićeva fasadu

OŠ Dobriše Cesarića
(FOTO: Mario Nakić)

08.04.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4241

Tijekom ljeta u planu je adaptacija dviju požeških osnovnih škola. U sklopu energetske obnove zgrade na Cesarićevoj je školi u planu izmjena krova koji prokišnjava.

- Projekt je prijavljen na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te će, u slučaju pozitivnog odgovora, Fond financirati 40 posto vrijednosti projekta, a razlika će biti financirana sredstvima državnog proračuna iz decentraliziranih sredstva za školstvo. Za očekivati je da će radovi moći započeti u srpnju. Projektantska procjena vrijednosti radova je 1.3 milijuna kuna – doznajemo od Jasminke Vodinelić, pročelnice Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje.

Vrijeme početka radova, navodi se dalje, ovisi o datumu objave rezultata natječaja nakon čega slijedi provođenje postupka javne nabave i potpisivanje ugovora s izvođačem radova.


U OŠ Antuna Kanižlića u planu je tijekom ljeta uređenje dvorišnog pročelja. I ovi će se radovi financirati decentraliziranim sredstvimau iznosu od oko 83 tisuće kuna dok je za dodjelu preostalih potrebnih sredstava projekt prijavljen na natječaj APN-a. Iz Grada Požege doznajemo da je dokumentacija u postupku izrade, a konačna vrijednost radova bit će poznata tek po dostavi cjelovitog troškovnika.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI