Umjesto kavom, neka vam dan započne vježbanjem na zraku! (foto)

Ranojutarnja gimnastika u Pakracu
(FOTO: 034portal)

07.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3615

Palijativni tim Lipa započeo je danas višednevnu akciju "Gea, oprosti". U povodu Svjetskog dana zdravlja, članovi Lipe su na nekoliko punktova u Pakracu jutros promovirali zdrav život i prehranu. Ispred trgovačkog centra, bolnice i robne kuće organizirali su ranojutarnje vježbanje i sat zumbe, a ispred Srednje škole Pakrac su imali zdravi doručak.






- Htjeli smo ljude podsjetiti kako dan ne mora započeti kavom, da možemo ponekad napraviti iznimku i da učinimo nešto za svoje tijelo i zdravlje. Ovu smo akciju nazvali "Jutrovanje". S obzirom na hladno vrijeme, odaziv građana je bilo dobar. Došli su ljudi i mlađih i starijih generacija. Na kraju smo organizirali i zdravi doručak za sve - ispričala nam je Vesna Božić, članica PT Lipa Pakrac-Lipik.






Akcija "Gea, oprosti" nastavit će se nizom aktivnosti na pakračkom i lipičkom području skroz do 22. travnja, kada će se modnom revijom i zvučnom kupkom u Specijalnoj bolnici Lipik obilježiti Dan planeta Zemlje.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI