Vatrogasci prikupljaju namirnice za vukovarsku socijalnu trgovinu

02.04.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 8531

DVD Kaptol u suradnji s DVD-om Jakšić i udrugom "Duga" iz Vukovara organiziraju akciju prikupljanja trajnih namirnica i higijenskih potrepština za socijalnu trgovinu u Vukovaru.

- S akcijom smo krenuli zimus i imamo već velike količine prikupljenih namirnica i higijenskih potrepština. Bilo je ljudi koji su nam donosili robe u vrijednosti od čak tisuću kuna. I sami smo se iznenadili tako dobrim odazivom – rekao nam je Josip Svoboda iz DVD-a Kaptol.

Namirnice se u Vatrogasni dom u Kaptolu mogu donositi sve do 11. travnja nakon čega će ih prevesti u Vukovar.


Prije toga, na sam Uskrs, 5. travnja, vatrogasci organiziraju humanitarnu zabavu. Održat će se u društvenom domu u Kaptolu, a novac prikupljen prodajom ulaznica također je namijenjen za kupovinu potrepština za vukovarsku socijalnu trgovinu.


- Bit će to prigoda da organizirano s jakšićkim vatrogascima posjetimo grad heroj te položimo vijenac i poklonimo se vukovarskim žrtvama- rekao je na kraju Josip Svoboda.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI