Njemačka tvrtka traži djelatnike za radno mjesto ¨ispitivač prostitutki¨

Bordel - ilustracija
(FOTO: Pixabay)

29.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6673

Njemačka tvrtka Kaufmich.com bavi se medijskim pokrivanjem seksualne industrije, a nedavno je objavila kako traži zaposlenike za radno mjesto "ispitivača prostitutki". Traže muške i ženske osobe koje će puno radno vrijeme provesti obilazeći bordele u Njemačkoj i pisati recenzije o njihovim uslugama. Od kandidata traže da budu obrazovani, komunikativni i "dobro raspoloženi" te otvoreni za sve vrste kontakata, piše Huffington Post.

- Bordeli su u Njemačkoj totalno legalni, ali zasad nema nikakvog ispita njihove kvalitete. Želimo postati vodič i savjetnik za bordele, da ljudi mogu na jednom mjestu saznati sve što se nudi u kojem bordelu kao što mogu provjeriti hotele prije nego li ih posjete - rekao je menadžer tvrtke Kaufmich.com, koji se CNBC-ju predstavio samo kao "Ben".

Dodao je kako se dosad za taj posao prijavilo 150 kandidata, većinom iz Njemačke, ali ima ih i iz Belgije, Nizozemske i Velike Britanije.


Kaufmich.com su 2009. godine osnovala tri brata s namjerom da poboljšaju kvalitetu seksualne industrije u Njemačkoj kreiranjem tržišta za neovisne prostitutke.


- Naša je vizija da seksualni posao postane ravnopravan i potpuno prihvaćeni dio društva. Vjerujemo da svakakvi problemi pogađaju seksualne djelatnike dok su izolirani i dok ih osuđuju - rekao je tada Julius Dreyer, jedan od osnivača za portal News.com.au.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI