Izbijaju požari po cijeloj Požeštini, od Orljavca do Vlatkovca

požar u Njemačkoj
(FOTO: Aleksandar Grlić)

23.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3643

S dolaskom proljeća znatno je povećan broj vatrogasnih intervencija zbog požara na otvorenom prostoru, a tijekom proteklih vikenda na području Požeško-slavonske županije bilo ih je čak osam.

U petak poslijepodne gorio je divlji deponij raznog otpada u ulici Prosečki put u Požegi. Intervenirala je Javna vatrogasna postrojba Grada Požege.

Istoga dana predvečer je izbila vatra iznad kapelice u Venju pored Kutjeva. Gorjela je suha trava i nisko raslinje, a požar su ugasili vatrogasci JVP Požeško-slavonske županije i DVD Kutjevo.


U subotu poslijepodne zapalilo se 10 hejktara suhe trave i visokog raslinja u Vlatkovcu kod Čaglina. Intervenirali su JVP PSŽ i DVD Čaglin.


Istoga dana gorjela je trava i raslinje u Ulici Lovre Matačića u Požegi te u predjelu Varanić kod Brestovca.

Tijekom subotnje večeri zapalila se trava i raslinje iznad mjesta Kantrovci prema Poljanskoj na veličkom području. Intervenirao je DVD Biškupci, a izgorjelo je 10 hektara trave.

Sinoć oko 20 sati intervenirali su vatrogasci DVD-a Orljavac zbog požara na otvorenom prostoru kod mosta u Orljavcu, doznajemo iz izvješća Županijskog centra 112.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI