Ronko: ¨Jozić govori neistine¨

Zdravko Ronko
(FOTO: Lidija Galić)

21.03.2015. | 034portal
Pregleda: 5943

Zdravko Ronko, predsjednik ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije obratio nam se sa zahtjevom za ispravak. On, naime, ispravlja izjavu pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić s prošle sjednice Gradskog vijeća Pleternice. Njegov ispravak, u kojem iznosi optužbe na račun gradonačelnice Jozić, prenosimo u cijelosti, onako kako je napisan, bez izmjena i lektoriranja.

Temeljem odredbe članka 40. Zakona o medijima,pozivamo se na ispravak netočne informacije predsjednika ŽO SDP PSŽ na izjavu Gradonačelnice Grada Pleternice Antonije Jozić u tekstu pod naslovom "Jozić Milkoviću: Rađajte djecu i zapošljavajte ljude. Nemojte samo sjediti, nešto i radite", objavljenog dana 19. ožujka 2015. godine:

Budući je na sjednici GV Pleternice, a što su prenijeli i mediji u verbalnom sukobu sa vijećnikom gospodinom Milković Vladom, ničim izazvana od moje malenkosti Antonija Jozić izjavila kako ju gospodin Milković podsjeća na gospodina Ronka koji je bio protiv škole, brze ceste itd., molim da prenesete i sljedeće :


Gospođa Antonija Jozić govori neistine i bilo bi pošteno da je umjesto nečasnih radnji i obamanjivanja javnosti dala istinu informaciju vijećniku Milkoviću o tome koliko je protiv nje zbog platnog kriminala do sada podignuto optužnica a koliko je u postupku, te kako se pokušava žonglirati Zakonom.


S poštovanjem,
Predsjednik ŽO SDP Požeško slavonske županije i zastupnik u Hrvatskom Saboru
Zdravko Ronko



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI