¨Kad slušam predavanja o marketingu i prodaji, ja sam u ekstazi¨

Jure Rosić
(FOTO: Tomislava Marošević)

04.03.2015. | Tomislava Marošević
Pregleda: 3902

Seminar je namijenjen poduzetnicima, ali i onima koji žele saznati nešto novo o marketingu i prodaji, primjeni marketinške filozofije poslovanja te o efikasnom dugoročnom planiranju marketinških aktivnosti u poslovanju, u organizaciji Lipičke razvojne agencije Lira, održan je danas u Multikulturalnom centru Lipik. Vodio ga je konzultant Željko Zoričić, a pozvani su poduzetnici i ostali koji žele više naučiti o marketingu i prodaji.

- Prijavio sam se na seminar jer mi je važan za struku, ali i za fakultet. Meni će pomoći tako što ću, kad se vratim na fakultet, imati dodatna znanja radi kojih ću lakše napredovati, lakše učiti. Nama mladima, koji smo pri kraju školovanja ovakvi seminari mogu dati volje i povoda da ono što volimo raditi, radimo na svoj način. Studirati ekonomiju, slušati predavanja o marketingu i prodaji, ja sam u ekstazi, guštam ovdje - komentirao je Jure Rosić, student ekonomije iz Dobrovca.

Razgovarali smo i sa Žanom Kaloper, koja je po struci trgovinska komercijalistica, ali radi kao kuharica.


- Došla sam na ovaj seminar kako bih saznala kako spojiti te dvije struke jer mi je želja otvoriti vlastiti obrt. Vjerujem kako ću danas dobiti dosta dobrih savjeta, a nadam se da ćemo čuti i dosta primjera iz prakse - rekla nam je Žana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI