Osnovana Zajednica žena HDSSB-a Požege, skupu prisustvovao i Glavaš

Sa osnivačke skupštine Zajednice žena HDSSB-a grada Požege
(FOTO: HDSSB Požega)

19.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5549

U prepunom Obrtničkom domu sinoć je održana osnivačka skupština Zajednice žena HDSSB-a grada Požege. Za predsjednicu je izabrana Ljiljana Banožić, a dopredsjednice će joj biti Natalija Kosanović i Mirjana DiGiorgio dok je tajnica Iva Maljković.

Osim predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina te ostalih istaknutih članova stranke (Vladimir Šišljagić, Davor Boras, Dražen Đurović, Ivan Drmić i predsjednica Zajednice žena HDSSB-a Željka Begić Šimundić), požeškom skupu je prvi put u zadnjih 6 godina prisustvovao i utemeljitelj stranke Branimir Glavaš koji je iskazao zadovoljstvo i zahvalnost ra radu članovima koji su se ovih godina trudili da HDSSB bude reprezentativna politička opcija u ovom kraju.

Nakon osnivanja zajednice žena HDSSB-a Požeško-slavonske županije i grada Pleternice, osnivačka skupština za grad Požegu samo je nastavak aktivnijeg djelovanja žena u ovoj stranci. Svi su govornici stavili naglasak na humanitarni rad i društveno i javno djelovanje žena, stoji u priopćenju iz HDSSB-a.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI