Popusti do 15% za plaćanja u Color trgovini produženi do 20. veljače

Prodajni centar Color
(FOTO: Josip Kraker)

13.02.2015. | Color trgovina
Pregleda: 6187

Color trgovina je zbog velikog interesa kupaca odlučila produžiti pogodnosti na sve oblike plaćanja u veljači. U Color trgovini ostvarite 15% popusta za gotovinsko plaćanje, 10% na debitne kartice i 5% na plaćanje u ratama.



Popust je moguće koristiti u Color trgovini, Industrijska 42, Požega, do 20. veljače 2015. godine.


Posjetite Color trgovinu i iz bogatog asortimana izaberite na jednom od naših odjela sve potrebno za Vaš dom: boja i lakova, sanitarija, kamina i sve za grijanje, građevine, zidnih i podnih obloga, ručnih i električnih alata, informatike, rasvjete, elektromaterijala, vijčane robe, bijele tehnike, multimedije, vrta, auto kozmetike, bicikala, tekstila i domaćinstva.


Pozivamo Vas na tradicionalni maskenbal koji se održava večeras (13. veljače 2015.) u restoranu Cool od 20 sati.



Također sutra na večer (14. veljače 2015.), na Valentinovo, pozivamo Vas na projekciju filma "The love punch" s početkom u 20:30 sati na velikom parkiralištu ispred Color trgovine. Nakon projekcije filma pozivamo Vas na after party povodom Valentinova u caffe bar Cool gdje Vas očekuju promotivne cijene pića i uzbudljiva glazbena atmosfera koju garantira DJ Alen.



Sve informacije o novitetima iz ponude te događanjima u Color trgovinama potražite na našoj Facebook stranici Color trgovina ili na našoj web stranici www.color-trgovina.com

Color trgovina, Industrijska 42, Požega





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI