Raspisani prijevremeni izbori u Čaglinu; zasad poznat samo jedan kandidat

Zgrada Općine Čaglin
(FOTO: Panoramio)

11.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4110

Vlada Republike Hrvatske raspisala je prijevremene lokalne izbore za općinu Čaglin. Izbori za općinskog načelnika i članove Općinskog vijeća bit će održani 8. ožujka.

Zasad je poznat samo jedan kandidat za načelnika, a to je donedavni načelnik Ivan Đurina iz Hrvatske narodne stranke. U HDZ-u nam je potvrđeno da će i ta stranka ići sa svojim kandidatom, ali još ga nisu službeno izabrali. Večeras će o tome odlučivati na sjednici općinskog odbora stranke, a pregovarat će i o koaliranju s HSS-om.

Željko Jakopović, predsjednik ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije nam je odgovorio da su za HSS sve opcije još otvorene.


Zdravko Ronko, predsjednik ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije nam je potvrdio da SDP neće imati svoga kandidata, već će podržati Đurinu. Kako doznajemo, uz HNS i SDP, Ivana Đurinu će podržati i HSU.


Dražen Đurović, predsjednik ŽO HDSSB-a kaže da njegova stranka ima kandidata za čaglinskog načelnika, ali još ne želi otkriti o kome se radi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI