¨Zbog nečije nam nesposobnosti propadaju projekti vrijedni 44 mil. kn¨

Ivica Kovačević ispred vrtića u Jakšiću
(FOTO: Lidija Galić)

28.01.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 5079

- Imamo projekata vrijednih više od 44 milijuna koji će nam zbog nečije nesposobnosti propasti. Imamo sedam građevinskih dozvola koje čekaju na natječaje, neke smo već morali produžiti, ali ako se ovako nastavi ništa od toga neće biti - tvrdi jakšićki načelnik Ivica Kovačević. Dodaje da isti problemi muče i druge općine u Hrvatskoj.

Budući da je iz Vlade došla informacija kako su općine slaba karika investiranja te ne iskorištavaju prilike koje im se pružaju općine su krenule u prikupljanje svih pripremljenih projekata kako bi ukazale da su te tvrdnje neistinite. Zaključak je to sa sjednice Udruga općina Republike Hrvatske gdje je Kovačević član Upravnog odbora i predstavnik općina s područja Požeško-slavonske županije u udruzi općina RH.

- U Ministarstvo regionalnog razvoja i druga ministarstva dostavili smo liste projekata. S jakšićkog područja to su kanalizacijski sustav s pročistačem mreža Cerovac-Granje, vodovodna i kanalizacijska mreža za naselje Tekić i Svetinja, komunalna i cestovna infrastruktura gospodarske zone, rekonstrukcija i adaptacija stare škole u Jakšiću, dječji vrtić koji je u fazi gradnje, kanalizacija Treštanovci - nabraja Kovačević.
- Nije istina to što govore. Tvrdnje da nemamo projekata nema veze sa stvarnošću, tamo rade ljudi koji nemaju veze sa stvarnošću. Projekti nam propadaju zbog nečije nesposobnosti - tvrdi Kovačević.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI