Engleski kroz igru: I pakrački mališani ¨spikaju¨ od ove godine

Dječji vrtić Maslačak
(FOTO: Ankica Vinter)

15.12.2014. | Ankica Vinter
Pregleda: 3331

- Jako mi je lijepo s našom učiteljicom dok pričamo na engleski, već znam reći "hello" - pohvalio nam se David Jakša (5), polaznik programa engleskog jezika u Dječjem vrtiću "Maslačak" u Pakracu.


David s ocem Nevenom

Pakrački vrtićarci, oni od 5 godina starosti do predškolske dobi, od rujna imaju prilike sudjelovati u programu engleskog jezika. Cilj je poticati i razvijati interes za učenjem stranog jezika, upoznavati djecu s engleskim jezikom i kulturom, razvijati izražavanje na jeziku koji nije materinji te stjecanje osnovnih komunikacijskih vještina. Voditeljica programa je Ivana Roksandić, učiteljica razredne nastave i engelskog jezika, a stručna suradnica Višnja Klobučar, ravnateljica vrtića.





- Osmislile smo kraći program engleskoga jezika koji je u travnju verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Početkom školske godine program je pohađalo 22-oje djece, od kojih je 19-ero nastavilo učenje engleskog jezika uz igru. Povratna informacija od učiteljice je da su roditelji zadovoljni, da djeca uživaju, a meni osobno je to na prvom mjestu. Program se odvija dvaput tjedno po 45 minuta u poslijepodnevnim satima, a cijena za jednu godinu je 600 kuna, odnosno 10 kuna po satu - objašnjava ravnateljica Klobučar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI