Pomoćnica ministrice kulture: U novu smo knjižnicu uložili oko 9 mil. kn

Pomoćnica ministrice Sanja Šaban obišla je požešku knjižnicu
(FOTO: Lidija Galić)

03.12.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 5256

- Ministarstvo kulture u izgradnju novog dijela požeške knjižnice, od 2008. godine do danas, kroz investicijske je projekte uložilo oko 8,9 milijuna kuna te oko 3,1 milijuna kuna u knjižnični fond – rekla je Sanja Šaban, pomoćnica ministrice kulture tijekom posjeta požeškoj knjižnici.



Obišla je i Glazbenu školu za koju kaže da je impresionirana njezinim izgledom te dodala da će s područja Požeško-slavonske županije pet projekata najvjerojatnije dobiti potporu Ministarstva kulture, no kako još uvijek nisu verificirani nije nam potvrdila o kojim je točno projektima riječ.


Ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Požega Aleksandra Pavlović istaknula je da je zahvalna što je Grad uz pomoć ministarstva lani u dogradnju knjižnice uložio oko dva milijuna kuna, a isto toliko u planu ima uložiti i u 2015. godini.




- Dobra vijest je da smo za sljedeću godinu dobili 1,1 milijun kuna od Fonda za energetsku učinkovitost što će riješiti sustav grijanja i hlađenja u novom dijelu knjižnice - rekla je Pavlović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI