Prvi poraz u Grabriku u dvije sezone: ¨Gradiška je odigrala bolje¨

30.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5248

Rukometni klub Požega pretrpio je sinoć prvi prvenstveni poraz u Grabriku u zadnje dvije sezone. U teškoj i zanimljivoj utakmici Požežani su izgubili od susjedne Nove Gradiške rezultatom 32:34.

Požežani su u utakmicu krenuli sasvim dobro. Vodili su cijelo prvo poluvrijeme, ali već početkom drugog dijela gosti uspijevaju izjednačiti i doći u prednost koju onda samo povećavaju. Požega je pred kraj utakmice došla na 2 gola zaostatka, ali više od toga se nije moglo napraviti.

- Izgubili smo od odlične ekipe. Gradiška je sinoć odigrala bolje od nas i ja im čestitam na zasluženoj pobjedi. Ne mogu ništa prigovoriti svojim igračima koji su dali sve od sebe. Imamo taj problem, da su od početka priprema petorica igrača otišla iz Požege i na njih više ne možemo računati. Nemam dovoljno igrača za rotaciju i to se vidjelo kada nam je igra u zadnjih 10 minuta potpuno pala - komentirao je Dario Anić, trener Požege.


Nova Gradiška je jedan od izravnih konkurenata Požegi u borbi za vrh tablice pa su nakon ovog poraza rukometašima Požege šanse za osvajanje naslova daleko manje.


Sljedećeg vikenda Požega gostuje u Slatini koja se bori za opstanak. Međutim, Anić kaže da ne očekuje laku pobjedu jer je i Slatina dobra ekipa koja igra strašno brz rukomet.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI