Stanari se smrzavali: ¨Zašto se na kotlovnici radi tek sad?¨

kotlovnica
(FOTO: Lidija Galić)

27.11.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 4706

"Danas je na ulaznim vratima stambenih zgrada naselja  Babinog vira osvanula obavijest da neće biti grijanja cijeli dan. Razlog je što se mijenja kotao i plamenik u kotlovnici i da je za to potrebno razdoblje od devet do 17 sati. Prije 10 dana radove je obišao gradonačelnik Neferović koji je ustanovio da i nakon obavljenih radova ipak neće doći do pojeftinjenja grijanja. Je li se baš moralo s radovima ući u nepovoljne zimske vremenske uvjete? Cijelu godinu plaćamo nekakav hladni pogon i kada bi on trebao profunkcionirati uskačete s radovima nemajući pri tom osjećaja kako je mnogima koji nemaju alternativni izvor grijanja", požalio nam se mailom stanar Babinog vira dodajući da je jutros u sedam sati u tom dijelu grada izmjereno minus dva Celzijeva stupnja.



- Razlozi su tehničke prirode. Tijekom ljeta su utvrđeni kvarovi na kotlovnicama i donijeli smo odluku o izmjeni opreme na kotlovnicama. S obzirom na financijske iznose morali smo raditi rebalans proračuna u tvrtki, provesti javnu nabavu i cijela procedura, nažalost, traje - rekao nam je Anto Bekić, direktor Komunalca.


Dodaje da je na vrata zgrade stavljena obavijest da grijanja neće biti do 17 sati, ali da će najvjerojatnije završiti i prije toga.


- Stanovi su grijani jutros do devet sati. Nemoguće je da su već u deset sati stanovi bili hladni, a prema našim procjenama grijanje će im biti pušteno i prije 17 sati - poručio je.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI