Nagodinu će se parkiranje naplaćivati u cijeloj Bolničkoj ulici

Bolnička ulica u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

10.11.2014. | Mario Barać
Pregleda: 6587

U redakciju nam se javio čitatelj s pitanjem što je s naplatom parkirališnih mjesta u Bolničkoj ulici u Pakracu, odnosno koja se mjesta naplaćuju, a koja ne.

Podsjećamo da u Bolničkoj od srpnja prošle godine vrijedi nova regulacija prometa kojom su vozači na raspolaganju dobili novih 28 parkirališnih mjesta od kojih dva za osobe s invaliditetom. Pojašnjenje smo zatražili od Marije Čar, voditeljice Odsjeka za graditeljstvo i komunalne djelatnosti Grada Pakraca.




- Režim naplate parkirališnih mjesta u Bolničkoj ulici vrijedi za mjesta od Trga dr. F. Tuđmana do skretanja u ulicu Prilaz na Mali most. Za kupovinu karata za parkiranje na tim mjestima koriste se parkirni automati u gradu, a najbliži su u ulicama Hrvatskih velikana i Gojka Šuška. Što se tiče ostalih parkirališnih mjesta, očekujemo da ćemo njihovu naplatu organizirati sljedeće 2015. godine, ovisno o proračunskim mogućnostima, jer za naplatu ćemo u Bolničkoj ulici morati postaviti još jedan parkirni automat - rekla je na ovu temu Marija Čar.


U praksi to znači da se trenutačno naplaćuje 6 parkirališnih mjesta dok će, prema najavama iz Grada, ostalih 22 u naplatu nagodinu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI