Izložene slike krajolika Slavonije i Like autora Zvonka Petanovića

Izložba slika Zvonka Petanovića
(FOTO: Pozega.hr)

07.11.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4193

U Gradskom muzeju u Požegi jučer je otvorena izložba slika Zvonka Petanovića iz Slavonskog Broda. Izloženi su zavičajni krajobrazi Slavonije i Like, a organizatori izložbe otvorene do 14. studenog su Ličko zavičajno društvo "Vila Velebita" i Zavičajna udruga Ličana "Vrilo mudrosti" iz Slavonskog Broda. Izložbu je otvorio Darko Puljašić, zamjenik požeškog gradonačelnika.



- Uvijek sam Požegu simpatizirao kroz jedan građanski štih. Lijepo je to doživjeti kad se dođe, uvijek se osjeti ta dobrodošlica i taj ugođaj - zahvalio se Zvonko Petanović na organiziranoj izložbi slika.





- Mi Brođani s ponosom ističemo da je Slavonski Brod grad akvarela. Na njegovoj likovnoj sceni preko 30 godina je i Zvonko, zahvaljujući činjenici da je 80-ih pohađao školu Krunoslava Kerna, koji je bio sjajni pedagog, profesor, slikar i prije svega vrstan akvarelist, sjajan poznavatelj te nimalo lagane slikarske tehnike - rekao je Branimir Pešut, ravnatelj brodske Galerije umjetnina koji je predstavio umjetnika Požežanima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI