Poleti: Mi smo svoju šansu propustili u Mihaljevcima

Krešo Poleti
(FOTO: Anđelko Banović)

07.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3786

Krajnje neizvjesno je na kraju jesenskog dijela prvenstva u 1. županijskoj nogometnoj ligi. U nedjelju se igraju utakmice posljednjeg kola, a tri momčadi imaju podjednake šanse postati jesenski prvaci.

Vodeće Tim osvježenje iz Kuzmice ima bod prednosti ispred Slavena iz Gradca i Dinama iz Vidovaca, ali Kuzmičane očekuje vjerojatno najteže gostovanje lige u Kaptolu. NK Kaptol sada treba pobjedu i, kao što je najavio trener Zdenko Mazanik prošlog vikenda, Kaptol će učiniti sve da osvoji 3 boda kako bi se vratio među vodeće momčadi.

Ni igračima Slavena neće biti lako jer gostuju kod Sloge u Trenkovu, a trener Sloge je već u par navrata naglasio kako je njemu cilj ući u borbu za vrh. Za takav cilj svakako su im potrebni bodovi pogotovo na domaćem terenu. Igrači Slavena su već konstatirali kako je njima cilj bio opstanak u ligi, a prvo mjesto im nije prioritet pa u Trenkovo idu bez opterećenja. Vidovčani jedini od ove tri momčadi igraju u nedjelju kod kuće, ali u goste im dolazi nimalo lak protivnik.


- Mislim da smo mi svoju šansu propustili prošlog vikenda u Mihaljevcima. Sada dočekujemo Papuk koji može biti jako neugodan u gostima, to znam jer gledao sam ih u Kaptolu gdje su igrali dobro. Mi smo oslabljeni za nekoliko igrača, ali svejedno, svašta se može dogoditi i ako se sve kockice poslože, možemo i mi biti prvaci. Ipak, s obzirom da je Slaven najdulje bio na prvom mjestu, mislim da bi najpravednije bilo da osvoji i naslov - komentirao je Krešo Poleti, trener Dinama iz Vidovaca uoči posljednjeg jesenskog kola.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI