¨Želimo pokriti sve uzraste i zadovoljiti svačiji ukus¨

Valentina Soldo i Zvjezdan Marjanović
(FOTO: Aleksandar Grlić)

03.11.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5822

Gradsko kazalište Požega nastavlja sa zanimljivim i bogatim programom. Tako nas 15. studenog, u Noći kazališta očekuju dvije predstave i još tri događaja. Tu su i programi za one mlađe u produkciji Male škole kazališta i Srednjoškolske kazališne družine te zabava u Kazališnoj kavani.

- Program za najmlađu populaciju počinje u 11:30 otvorenjem izložbe "Od igre do osmijeha" u kojoj je ideja igra i ljubav djece prema kazalištu, radu i roditeljima. Ulaz je besplatan i pozivam sve da pogledaju rad najmlađih kazalištaraca. Večernji program počinje u 19 sati predstavom "Vjenčani list", našom uspješnicom za koju smo ovom prigodom stavili primjerenu cijenu ulaznice od 25 kuna. Druga predstava u 23 sata je poznata komedija kazališta "Teatroman" iz Zagreba, "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere", a cijene su redovne. U 21 sat počinje "party" u Kazališnoj kavani gdje će sve zainteresirane zabavljati požeški bend "Javni red" i Bruna Oberan. Ulaz je također besplatan.

Srednjoškolska kazališna družina će pod vodstvom Tomislava Čmelara izvesti glazbeno recitatorsku večer uz pratnju gitare u caffe baru "Alibi" u ugodnoj retro atmosferi u 21:30. Ulaz je besplatan - najavila je Valentina Soldo, ravnateljica Gradskog kazališta.


- Išli smo na to da pokrijemo sve uzraste i da zadovoljimo sve ukuse. Nadam se da će se ljudi pronaći u tim događanjima. Slogan Noći kazališta je "Nisu izbori, a svi se trgaju za stolicu" pa se nadam da će se naši posjetitelji "potrgati" za stolice jer su već sada počeli rezervirati karte. Mogu se pohvaliti i da se spremamo dvije dječje predstave. Prva premjera koju očekujemo je predstava kod "Arke u osam" redatelja Damira Mađarića i zakazana je za 23. studenog. Druga je predstava u povodu blagdana sv. Nikole i Božića koju režira Tomislav Čmelar, uz asistenciju Darija Haka, a rade je naši, požeški amateri. Premijera je predviđena za 4. prosinac - dodala je Soldo.


Zvjezdan Marjanović, voditelj Big Banda Požega najavljuje spektakularni koncert 21. studenog u 20 sati. Povod je njihov treći rođendan i kažu nam kako spremaju puno iznenađenja.

- Što reći osim da svi zainteresirani požure po ulaznice jer će vjerojatno nestati već u prvom satu kad krenu u prodaju. Pripremamo novi, izuzetno težak program koji vježbamo već izvjesno vrijeme. Bit će i gostiju koji su vrhunski pjevači i instrumentalisti iz naše zemlje, ali i inozemstva. Ne bih previše o tome, to je uvijek bila noć iznenađenja pa bih ostavio da tako bude i ove godine. Jednostavno dođite, neće vam biti žao potrošiti 50 kuna za ulaznicu ili nešto niže, morat ćemo spustiti cijenu za one koji će stajati. Žao mi je što ne mogu češće organizirati takve koncerte jer takve goste mogu imati samo jednu noć u godini - izjavio je Marjanović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI