Mihaljevčani iznenadili Vidovčane, Kuzmičani se vratili na vrh

Detalj s utakmice Slaven - Kaptol
(FOTO: Anđelko Banović)

02.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4857

Opet se dogodila promjena na samom vrhu 1. županijske nogometne lige. U 10. kolu Mihaljevčani su neugodno iznenadili dosad vodeći Dinamo iz Vidovaca, što su Kuzmičani iskoristili da se vrate na 1. mjesto.

Vidovčani mislili "lako ćemo"

- Mi smo zadovoljni rezultatom iako utakmica i nije bila nešto. Žao nam je što smo i taj jedan gol za Vidovce zabili mi - komentirao je Željko Mitrović, trener Croatije iz Mihaljevaca nakon što su odigrali 1:1 s gostima iz Vidovaca.


- Loše smo ušli u utakmicu, prvo poluvrijeme smo odigrali katastrofalno. Dečki su mislili "lako ćemo", međutim ja sam ih još prošlog vikenda upozorio da ćemo teško obraniti vodeću poziciju. Nisam zadovoljan pristupom igri mojih igrača - komentirao je Krešo Poleti, trener Dinama iz Vidovaca.


Tim osvježenje preuzelo vodstvo

Remi u Mihaljevcima iskoristilo je Tim osvježenje koje je na domaćem stadionu u Kuzmici slavilo protiv Požege s 2:1 i time se vratilo na prvo mjesto. Golove za domaću momčad postigli su Benjamin Banožić i Luka Rotim, a Požega je postigla počasni gol tek pred sam kraj susreta.

- Bila je to fer i korektna utakmica u kojoj Požega realno i nije imala nekih prilika. Gol su postigli pred kraj, mi smo cijelu utakmicu bili bolji. U zadnjem kolu gostujemo u Kaptolu, vidjet ćemo hoćemo li moći obraniti prvo mjesto na ljestvici - rekao je Zdravko Novak, predsjednik NK Tim osvježenje.

Antonio Čolak iz prekida postigao je jedini gol na utakmici u Gradcu gdje je domaći Slaven slavio minimalnom pobjedom od 1:0 protiv gostiju iz Kaptola.

Slaven bolji od Kaptola u tvrdoj utakmici

- Bila je to čvrsta, tvrda, ali korektna utakmica u kojoj smo mi bili bolji i zasluženo pobijedili. Kao vratar, moram pohvaliti vratara gostujuće momčadi, on ih je spasio od većeg poraza. Jedan od najboljih vratara, ako ne i najbolji, u ovoj ligi - rekao nam je Mijo Jozić, vratar Slavena.



- Utakmica je bila dosta tvrda, na trenutke i preoštra od strane domaće ekipe. Mi se u takvim uvjetima nismo najbolje snašli. Bilo je jako malo igre, ali domaćin je zasluženo pobijedio. Međutim, ne mogu ni svojim igračima ništa zamjeriti. Nama preostaje da u zadnjem kolu pokušamo pobijediti kako bismo zadržali priključak s ekipama na vrhu - komentirao je Zdenko Mazanik, trener Kaptola.





Lipa i Kutjevo podijelili bodove

U Staroj Lipi domaća je ekipa osvojila bod protiv gostiju iz Kutjeva. Rezultat je bio 2:2, a Lipa je dvaput vodila. Kutjevo je gol za konačnih 2:2 postigao pred kraj utakmice iz jedanaesterca. Međutim, trener Kutjeva žali za neosvojenim bodovima. Tvrdi da je njegova momčad bila puno bolja, a sudci da su na kraju napravili "cirkus od jedne normalne utakmice". Do komentara iz Lipe danas nismo uspjeli doći.

Marjanović: Moja je kritika upalila

Mladost iz Pavlovaca ostvarila je prvu pobjedu u zadnjih 7 kola. Danas su Pavlovčani slavili na domaćem terenu protiv gostiju iz Buka rezultatom 2:0.

- Moja je kritika upalila. Dečki su konačno dobro odreagirali i danas su odigrali odlično. Borili su se, ginuli su na terenu od prve do zadnje minute, ali moram reći da je i Buk jako dobra ekipa. Imaju premalo bodova s obzirom na to kakvu momčad imaju - rekao je Dražen Marjanović, trener Mladosti iz Pavlovaca.

Raguž: Nedostajat će nam ova dva boda

Općinski derbi u Velikoj, između domaćeg Papuka i Sloge iz susjednog Trenkova, završio je neriješeno bez golova.

- Mi smo dobro ušli u utakmicu. Obje momčadi su danas igrale oslabljene i sigurno bi bilo bolje da smo bili kompletni i mi i oni. Mi smo bili malo bliže pobjedi, ali možda je ipak najrealnije ovako - rekao nam je Draženko Kljajić, trener Papuka.

- Bio je to pravi općinski derbi pred dosta publike. Papuk je bolje ušao u utakmicu, ali u drugom je poluvremenu na terenu igrala samo jedna ekipa, a to je Sloga. Njihov vratar ih je spasio od poraza. Nisam zadovoljan rezultatom i nama će ova dva boda nedostajati kasnije u borbi za 1. mjesto - rekao nam je Bernard Raguž, trener Sloge.

1. ŽNL - 10. kolo

1. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)....22 (23:13)
2. SLAVEN (Gradac).............22 (16:11)
3. DINAMO (Vidovci)............21 (22:9)
4. KAPTOL......................17 (15:6)
5. SLOGA (Trenkovo)............17 (15:11)
6. BSK BUK.....................14 (20:16)
7. PAPUK (Velika)..............12 (14:11)
8. MLADOST (Pavlovci)..........12 (17:21)
9. KUTJEVO.....................10 (11:21)
10. POŽEGA......................9 (12:18)
11. CROATIA (Mihaljevci)........8 (6:18)
12. LIPA (Stara Lipa)...........5 (9:24)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI