Požega kao ¨grad okusa u sva 4 godišnja doba¨

Silvija Podoljak i Vedran Neferović
(FOTO: Pozega.hr)

28.10.2014. | Pozega.hr/M.N.
Pregleda: 3957

Turistička zajednica grada Požege planira u 2015. godini prihodovati 950 tisuća kuna, a to se prvenstveno odnosi na prihode od boravišne pristojbe, turističke članarine, prihode iz gradskog proračuna za programske aktivnosti te višak prihoda iz prethodne godine.

Na sjednici Skupštine TZ grada Požege direktorica Silvija Podoljak predstavila je Plan manifestacija za 2015. godinu koje će se održati prema sljedećem rasporedu: 25. siječnja Vincelovo, 17. veljače Maškare, 12.ožujka Grgurevo, 1. svibnja Požeški kotlić, 29. svibnja Biciklijada i Požega zdravi grad, 12. i 13. lipnja Kulenijada, 21. lipnja Ivanjski krijes, a potom i Požeško kulturno ljeto koje će trajati do 1. kolovoza, 31. kolovoza Aurea Fest Požega 2015., 4. rujna Fišijada, 7. studenog Kestenijada i Bučijada te Martinje, 20. prosinca Božićni koncert i 31. prosinca Doček nove godine.Požeški gradonačelnik Vedran Neferović, ujedno i predsjednik TZ-a Grada Požege, ukratko je predstavio nove turističke projekte za nadolazeće razdoblje, koji će za cilj imati predstavljanje Požege kao grada okusa u sva četiri godišnja doba, objavljeno je na službenoj stranici Grada Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI