Objavljena lista za energetsku učinkovitost: Već se pišu žalbe

Vedran Neferović
(FOTO: Mario Nakić)

23.10.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7083

Natječaj za poboljšanje energetske učinkovitosti kuća Grada Požege i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je završen. Po neslužbenoj bodovnoj listi 43 kućanstva će dobiti od 4.600 do 37.500 kuna za obnovu fasada, stolarije i drugih elemenata toplinske izolacije. Još 16 prijava se našlo ispod praga, a 20 ih je isključeno zbog nepotpune dokumentacije, prijave van roka, neodgovarajućih dimenzija i drugih razloga. Jedna prijava je tako isključena jer je stambeni objekt već obnovljen, a jedna jer se objekt nalazi u zaštićenoj kulturno-povijesnoj cjelini i nedostaje mišljenje Konzervatorskog odjela.

- Iskoristit ću svoje zadovoljstvo da kažem kako je objavljena lista za energetsku obnovu kuća. Koliko dobivam informacije, određeni građani koji nisu među 45 odabranih, već pišu žalbe. Ponavljam da smo imali povjerenstvo koje je obišlo sve objekte. Apsolutno svatko, tko je nezadovoljan, može doći i potražiti pojašnjenje broja bodova koje je dobio na ovom natječaju. Naravno da ćemo kao Grad i dalje sudjelovati u natječajima Fonda koji mogu našim sugrađanima riješiti problem energetske učinkovitosti na privatnim objektima - izjavio je požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Podnositelji prijava imaju pravo žalbe na Neslužbenu bodovnu listu u roku od 5 dana od zaprimanja liste, a detalji natječaja i žalbe se mogu pročitati na stranicama Grada Požege.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI