Košarkaši Požege pobijedili i u Oriovcu

KK Požega
(FOTO: Aleksandar Grlić)

19.10.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2301

Košarkaši Požege su u jučerašnjoj utakmici u Oriovcu protiv Tim rekorda ostvarili minimalnu pobjedu rezultatom 82:85, ali trener Požežana Vladimir Englman kaže da itekako imaju razloga za zadovoljstvo jer su pobijedili i bez Norca, a ekipa se konačno uigrala. Igrač utakmice je bio Ćališ s 23 koša. U novu sezonu A2 lige su tako ušli s dvije pobjede, a sljedeći protivnici su im Županjci koje idućeg vikenda dočekuju na domaćem terenu.

- Dobro smo odigrali. U početku smo gubili, s obzirom na to da nismo imali Norca imali smo i malih problema u organizaciji igre na pozicijama razigravača, ali što je dalje utakmica išla, to smo se kvalitetnije poslagali. Ćališ je odigrao vrhunski, imao je "double-double", mislim da je dao 23 koša i 12-13 skokova. Svi ostali su naravno dali svoj doprinos. Na kraju je Bušić sa svoje dvije akcije riješio utakmicu. Osobno me veseli što smo dvije utakmice dobili bez dva ključna igrača. U prvoj utakmici Norac i Soldo su podbacili i uspjeli smo dobiti Borovo. Na jučerašnjoj utakmici Norac nije sudjelovao zbog bolesti, a Soldo je igrao ispod svog prosjeka i opet smo uspjeli dobiti utakmicu. To znači da imamo širinu i kvalitetu u domaćim igračima - izjavio nam je vidno zadovoljan trener Englman.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI