Moravek će preživjeti: ¨Probudio se iz kome, trebalo bi sve biti OK¨

Vlado Moravek doživio je tešku nesreću na treningu pred utrku u Žminju
(FOTO: Vatrogasci Rovinj/Facebook)

16.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 19034

Nakon brojnih upita naših čitatelja o stanju Vlade Moraveka, poznatog jakšićkog natjecatelja u utrkama ubrzanja i višestrukog pobjednika u svojoj klasi, doznajemo kako mu je stanje bolje, više nije u životnoj opasnosti te će se vjerojatno uspjeti oporaviti.

Podsjetimo, Moravek je u subotu navečer teško ozlijeđen u nesreći koja se dogodila na treningu pred utrku ubrzanja u Žminju kod Rovinja. U kritičnom stanju je prevezen u KBC Rijeka gdje je tri dana ležao u komi. Kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih poznatom vozaču iz Jakšića, Vlado se jučer probudio iz kome i stanje mu se poboljšalo.

"Operacija je prošla dosta dobro. Probudio se i opet prepoznao Slavicu, čak je malo i mrdnuo nogu. Misle da više nije u životnoj opasnosti i sad treba čekati da se smire hematomi. Što se tiče mozga, trebalo bi sve biti OK i ne bi trebalo biti problema. Nadamo se da će se hematomi brzo povući. Neće ga vise vraćati u komu. Vadili su cijev da vide koliko će sam udahnuti i rezultat je zadovoljavajući", objavljeno je na Facebook stranici 402 Team Vinkovci.


Moraveku i dalje preko Facebooka stižu riječi podrške od njegovih susjeda, sumještana, prijatelja te kolega iz cijele Hrvatske i šire. Podsjetimo, prije dva dana su za njegovo ozdravljenje organizirali svetu misu u požeškoj katedrali, a kada se dovoljno oporavi da se vrati kući, bit će zanimljivo vidjeti kakav će mu doček prirediti u Jakšiću.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI