Europski kup u samostrelu: Grdiša četvrta, Špoler sedmi

PH u disciplini samostrel field održano na požeškoj Rekreaciji
(FOTO: Aleksandar Grlić)

13.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 1992

Požeške ekipe GSD Požega 1871 i SK Požega nastupile su na 9. Europskom kupu u gađanju samostrelom u dvorani održanom proteklog vikenda u Slavonskom Brodu.

Streljački klub Požega, za koju su nastupili Maja Bosanac, Marijan Krvarić i za ovo natjecanje posuđeno pojačanje Uroš Kačavenda iz Dubrave, zauzela je 8. mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Maja Grdiša je kod žena bila četvrta, a Marijan Krvarić kod juniora je završio na 13. mjestu.

Ekipa Građanskog streljačkog društva Požega 1871 u sastavu Zoran Špoler, Hrvoje Mesić i Jovica Malbašić, i zauzela 10. mjesto. Pojedinačno u muškoj konkurenciji Zoran Špoler je završio na 7. mjestu, Hrvoje Mesić je bio osmi i Jovica Mabašić deveti.


Na natjecanju je nastupilo 37 strijelaca iz 5 zemalja, a u ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa SD Dubrava 1091 s identičnim rezultatom (1786 krugova) kao i reprezentacija Rusije, no zbog bolje plasiranog najboljeg člana ekipa Dubrava je pobjednik natjecanja. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji pojedinac nakon dva dana natjecanja i osvajačica prijelaznog trofeja je Valentina Pereglin, ispred brata Domagoja i rusa Andreya Tertichnog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI