Ljevar ukupni pobjednik: ¨Iskoristio sam prednost domaćeg terena¨

Marko Ljevar
(FOTO: BK Titan/Facebook)

06.10.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3911

Utrkom XCO "Raminac 2014" koja je jučer vožena oko jezera Raminac u Lipiku, završena je ovogodišnja Slavonska brdsko-biciklistička liga, a dominaciju je u svojoj kategoriji Veteran A potvrdio vozač "Titana" Marko Ljevar, koji je drugu godinu za redom osvojio naslov ukupnog pobjednika.

- Utrka je bila teška jer je dio staze bio jako blatan i klizav. Dodatnu težinu je davao značaj ove utrke u kojoj se odlučivao konačni pobjednik, a ja sam iskoristio činjenicu što je ovo domaća staza koju jako dobro poznajem. Startao sam malo lošije, ali sam pred kraj prvog, od ukupno 5 voženih krugova, vratio vodstvo i sačuvao ga do kraja. Lijepo je osvojiti ukupni naslov, ali ga je još ljepše obraniti - rekao je Marko.




Biciklizmom se natjecateljski bavi već više od 8 godina. Godišnje na biciklu prijeđe oko 7 tisuća kilometara, a uz vožnju, sastavni dio napornih treninga su i teretana i trčanje.


- Ovom utrkom sezona je završena i slijedi mi mjesec dana odmora. Nakon toga već polako krećem s pripremama za sljedeću sezonu - pojašnjava Marko. Dodaje da će u vrijeme odmora ipak voziti bicikl, ali rekreativno.

Jučer se na Ramincu natjecalo 47 natjecatelja Zagreba, Siska, Osijeka, Donjeg Miholjca, Našica, Bjelovara, Slavonskog Broda, Požege, Daruvara, Virovitice, Pakraca i Lipika.

U elitnoj kategoriji slavio je Požežanin Matej Skuzin, član BK Biker Zagreb, a njegova klupska kolegica, također Požežanka Dea Pavičić je bila najbrža među ženama. Kod Veterana B prvi je ciljem prošao Siniša Crnčan (BK Maraton Team Donji Miholjac), kod juniora Filip Štimac (BBK Požega), a kod kadeta Andrej Breulj (BK Festung Slavonski Brod). Milan Vidić (BBK Požega) je slavio u kategoriji Hobby.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI