Tribina i predavanje: Održan prvi Alzheimer cafe u Požegi (foto)

Alzheimer cafe u Požegi
(FOTO: Pozega.hr)

18.09.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2721

Prvi požeški Alzheimer cafe, nakon sličnog događaja u Pakracu, održan je jučer u Kazališnoj kavani u organizaciji Palijativnog tima LiPa. Riječ je o susretu onih koji žele pridonijeti stvaranju boljeg, solidnijeg i odgovornijeg odnosa prema oboljelima od ove teške bolesti i njihovim obiteljima. Osim tribine održana su dva predavanja - "Mjesec borbe protiv Alzheimerove bolesti", koje je održao Tomislav Huić, te "Kako kroz palijativnu skrb pomoći oboljelima i njihovim obiteljima", koje je održala Vlasta Vučevac, predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora.






- Nadam se da je ovo jedan početak u senzibiliziranju javnosti i svih onih ustanova koje imaju doticaja s takvim bolesnicima i želim vam puno uspjeha u radu - rekao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović prilikom otvaranja susreta. Osim njega, prisustvovali su njegov zamjenik i ravnatelj Doma zadravlja Darko Puljašić, požeško-slavonski dožupan Ferdinand Troha, tajnica Hrvatske udruge oboljelih od Alzheimerove bolesti Tajana Dajčić te Ljerka Pavković iz Palijativnog tima LiPa, objavljeno je na službenoj stranici Grada Požege.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI