Napuhao 3,19 promila usred bijela dana!

Ilustracija: alkotest
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

28.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3972

Malo malo pa dobijemo ovakve vijesti iz policije i pitamo se kako je moguće da čovjek koji ima 3,19 promila uopće dođe od šanka do vozila, ali eto, policija i dalje zaustavlja neodgovorne i krajnje opasne pijane vozače.

Jučerašnji rekorder ljudske gluposti i opasnosti 57-godišnjak je kojega je policija zaustavila u Pakracu u ulici Krndija u 14 sati! Neodgovorni pijani vozač lade nive daruvarskih registracijskih oznaka zaradio je optužni prijedlog.

Vikao po kafiću i vrijeđao policiju


Alkohol je kumovao i sinoćnjem vikanju u Orljavskoj ulici u Požegi kada je vlasnica kafića odbila poslužiti pićem već vidno pijanog gosta. Intervenirala je policija koju je pijani gost vrijeđao, pa je 37-godišnjak noć proveo u sobi za triježnjenje u policiji. I on je zaradio optužni prijedlog.


Uhvatili lopova koji je ukrao plinske boce

Policija je dovšila istragu vezanu uz krađu plinskih boca u Velikoj protekloga vikenda. Utvrđeno je kako je plinske boce iz metalne košare na benzinskoj postaji ukrao 27-godišnjak protiv kojega slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI