Hajduk sezonu počeo pobjedom; gol pao u sudačkoj nadoknadi

Hajduk je pobijedio Graničar s 1:0
(FOTO: Igor Pleša)

23.08.2014. | Igor Pleša
Pregleda: 7673

Pakrački Hajduk pobjedom od 1:0, nad Graničarom iz Županje, otvorio je sezonu u četvrtoj Međužupanijskoj ligi.

Hajdukovci su odlično ušli u utakmicu te su od samog početka imali inicijativu, a protivnik je svoje prilike uglavnom čekao iz kontranapada. Pakračani su stvorili i nekoliko izglednih prilika, no ponovno su pokazali nedostatak mirnoće u završnici. Promašaji su gotovo kažnjeni kad su gosti u dva navrata izašli pred Stjepana Matijaševića, vratara Hajduka, koji je s nekoliko odličnih obrana uspio sačuvati mrežu.

U drugom dijelu Hajduk je također imao inicijativu, no bez izglednijih prilika. Ipak u 92. minuti utakmice, nakon odličnog ubačaja Gorana Andričića s lijeve strane, protivničku mrežu pogađa Valentino Jirasek koji je početkom drugog poluvremena zamijenio Filipa Matijaševića.







- Dominirali smo cijelu utakmicu, no opet smo imali problema s efikasnošću pa je utakmica bila mnogo neizvjesnija nego što je trebala biti. Da smo u prvom dijelu zabili dva pogotka vjerojatno bi pobijedili s tri ili četiri gola razlike - istaknuo je Darko Kovačić, kapetan Hajduka.

Pakračani u sljedećem kolu gostuju kod odlične ekipe Čepina i ova utakmica pokazat će pravu snagu pakračkog sastava.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI