Početkom rujna Požega bira najboljeg fiš majstora

Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege najavila je program Fišijade
(FOTO: Lidija Galić)

19.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 5092

Do kraja kolovoza traju prijave za Fišijadu. Jedna od najvećih požeških gastro manifestacija ove se godine održava 20. put zaredom.

- Svim natjecateljima osigurana su drva, voda, do četiri kilograma ribe i natjecateljsko mjesto u parku, a natjecatelji trebaju pripremiti začine i kotlić. Početak kuhanja je u 11 sati. Ocjenjivački će sud kušati sve pripremljene riblje paprikaše, izabrati tri najbolja i proglasiti pobjednike u poslijepodnevnim satima. Pobjednike očekuju bogate nagrade - najavila je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.

Dosadašnjih se godina za titulu najboljeg fiš majstora natjecalo između 50 i 70 ekipa.
Prijave se primaju u Turističkom uredu Grada Požege dok se prijavnica može preuzeti na stranicama TZ Grada. Isto tako, prijaviti se mogu i ugostitelji te turistički subjekti koji žele prezentirati svoje proizvode.


Fišijada će biti održana 5. rujna u parku pored Orljave. Organizator je Turistička zajednica uz pokroviteljstvo Grada Požege.
- Pozivamo Požežane da dođu 5. rujna u Gradski park kod Orljave, da uživaju u ribljim specijalitetima, da se zabave, provedu dan u prirodi i dobrom društvu uz bogatu ugostiteljsku ponudu, nagradne igre i cjelodnevni zabavni program uz nastup TS Bisernica - pozvala je na kraju Podoljak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI