Ekonomska već popunjena; nitko ne želi u građevinare

Pleterničko odjeljenje Ekonomske škole Požega
(FOTO: Lidija Galić)

18.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 4883

25. i 26. kolovoza prijave su za drugi upisni rok u srednjim školama. Prema podacima objavljenim na stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa nepopunjeno je ostalo ukupno 117 mjesta u šest srednjih škola u našoj županiji. Jedino je u potpunosti popunjena kvota u Ekonomskoj školi.

U Gimnaziji Požega za jesenski je rok preostalo 12 slobodnih mjesta u Prirodoslovno- matematičkoj gimnaziji. Po dva razreda Opće i jezične gimnazije popunjena su u prvom roku.

23 slobodna mjesta za drugi upisni rok ima u Glazbenoj školi Požega i to po jedno ili dva u 14 smjerova.


U Obrtničkoj školi je još 18 slobodnih mjesta i to dva za zanimanje ličilac-soboslikar, po tri mjesta za krojača i stolara, četiri mjesta za zidara i šest za tesara.


U Poljoprivredno - prehrambenoj školi deset je slobodnih mjesta za mesare i tri za opći smjer.

Najviše nepopunjenih mjesta je u Srednjoj školi Pakrac, ukupno 37.  Dva su mjesta za jesenski rok preostala u Općoj gimnaziji, po devet mjesta za zanimanja monter suhe gradnje i rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima te 17 mjesta za građevinskog tehničara.

U Tehničkoj školi Požega nepopunjeno je ostalo 14 mjesta i to jedno za elektroinstalatera, dva za tokara, po tri mjesta za elektromehaničara i tehničara za elektroenergetiku te pet slobodnih mjesta za autolimara.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI