Zbog poplave mu umanjili račun za 17 kn: ¨Oni se nama sprdaju?¨

Drago Bursik je zbog pretrpljene poplave dobio račun za vodu umanjen za 17 kuna
(FOTO: Mario Barać)

12.08.2014. | Mario Barać
Pregleda: 6060

Lipičanin Drago Bursik, stanovnik Ulice Ivana Mažuranića ili popularnijeg Dakićevog sokaka javio nam se danas nakon što je iz tvrtke "Vode Lipik" dobio, kako kaže, neobičnu obavijest o knjiženju.

U obavijesti iz Voda Lipik piše kako će mu ova tvrtka, temeljem odluke Nadzornog odbora, umanjiti iznos računa za vodne usluge za mjesec svibanj kao pomoć pri sanaciji štete od poplave i to u vrijednosti od 17,13 kuna, odnosno u vrijednosti povećane potrošnje u odnosu na potrošnju u posljednja tri mjeseca.


Klikni na fotografiju za uvećani pregled


- Ne znam je l` to mene netko pravi budalom ili se sprda - ogorčen je Bursik čiji je račun za vodu u svibnju bio 261,79 kuna.



Svibanjska poplava ispred Bursikove kuće

- Nisam očekivao nikakvu pomoć po tom pitanju, ali ovo je stvarno smiješno. Samo na pranje terase od mulja sam potrošio najmanje 10 kubika vode, a gdje je još i pranje kuće u koju mi je voda ušla? Da su rekli da nemaju novca i da nema nikakve pomoći, to bih shvatio i prihvatio ljudski, ali ovo... Hvala im na pomoći, ali stvarno nisu trebali - zaključuje Bursik.

Dodano 14. kolovoza

LINK Ovdje pročitajte odgovor iz Voda Lipik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI