Požeški biciklisti dominirali u Virovitici

12.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13988

Na 10. utrci Slavonske brdsko biciklističke lige, XCO "Put šarana", održanoj proteklog vikenda pored virovitičkih ribnjaka u sklopu manifestacije "Rokovo" suvereno su vladali biciklisti klubova iz Požege i Pakraca. Naši biciklisti su pobijedili u svim kategorijama osim u najjačoj Elite i kadetskoj u kojoj nismo imali predstavnika. Marko Batori (BBK Požega) je osvojio drugo mjesto u elite kategoriji odvezavši nešto manje od 26 kilometara u vremenu 1:22:45, a Saša Jeftinić (BK Titan Pakrac) je bio treći.

Od rezultata u elitnoj kategoriji treba izdvojiti i četvrto mjesto Požežanina Mateja Skuzina (BK Biker Zagreb). Prvo mjesto u veteran A kategoriji pripalo je Marku Ljevaru (BK Titan). Goranu Pavić (BBK Požega) je osvojio prvo mjesto u veteran B kategoriji. Požežanka Dea Pavičić (BK Biker) osvojila bila je prva u ženskoj, a Filip Šimac (BBK Požega) u juniorskoj kategoriji. Domaćin utrke je bio BK Bor iz Virovitice. Ukupno su vozila 42 natjecatelja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI