U sudaru kamiona i automobila četiri osobe ozlijeđene (foto)

Prometna nesreća u Gradištu
(FOTO: PU požeško-slavonska)

07.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 10748

Četiri osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 7,30 na cesti D-51 između Požege i Našica u mjestu Gradište kod Kutjeva.



44-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot, našičkih registarskih oznaka, u kojem su se kao putnici nalazili još 43-godišnjak i 50-godišnjak. 44-godišnji vozač nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na lijevu stranu ceste i udario u teretni automobil marke Mercedes, požeških registarskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnjak.





Nakon udara Peugeot je sletio na travnatu površinu. U prometnoj nesreći su lakše ozlijeđeni 44-godišnji vozač Peugeota, njegov 50-godišnji suputnik i 35-godišnji vozač kamiona dok je 43-godišnjak iz Peugeota zadobio teške tjelesne ozljede.

Protiv 44-godišnjeg vozača Peugeota slijedi kaznena prijava, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI