VIDEO: ¨Veselimo se prvom koncertu u svome gradu¨

Tamburaši Posegana - arhivska fotografija
(FOTO: 034portal)

06.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6381

Nakon strelovitog uspjeha, mladi požeški tamburaški sastav Posegana najavljuje prvi samostalni koncert u svome gradu. Zahvaljujući hitovima "Doživotno tvoj" i "Ljubav to smo mi" probili su se među najpopularnije mlade tamburaške pop sastave i zauzeli mjesto požeškog predstavnika novog "tambura-pop" vala. Prepoznalo ih je stotine tisuća slušatelja preko YouTubea, prepoznala ih je Croatia Records, njihovi spotovi se vrte na CMC-u i drugim televizijskim postajama, svakodnevno pune radijski eter, a najnoviji im je uspjeh prolazak u finalnu večer tamburaškog festivala Zlatne žice Slavonije u sklopu ovogodišnjeg požeškog Aurea festa.

Sve je to i više nego dobar povod da porazgovaramo s članovima benda (nažalost, nisu svi mogli doći) o njihovom dosadašnjem radu. Josip, Ivan i Saša su, u pauzi između napornih proba pred nadolazeći koncert, odvojili deset minuta za 034TV.




Dečki ističu kako se vesele prvom samostalnom koncertu u svome gradu i pozivaju vas u petak, 11. srpnja u 21 sat na livadu uz Orljavu (preko puta starog autobusnog kolodvora). Organiziraju ga u suradnji s udrugom PUMA koja će tom prigodom proslaviti prvi rođendan, a ulazak je besplatan.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI