Ne nasjedajte: Ovako je Pakračanka (77) ostala bez novca i nakita

Telefon - ilustrativna fotografija
(FOTO: Shutterstock)

18.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5485

Starija žena s pakračkog područja prijavila je jučer policiji nesvakidašnju prijevaru koja se dogodila još prije dva mjeseca.

77-godišnjakinja je tada primila telefonski poziv nepoznate ženske osobe koja se predstavila kao djelatnica banke. Rekla joj je da preda sav novac i nakit koji posjeduje obećavši joj da će za tu količinu novca i nakita dobiti puno veću kamatu nego u banci.

Sve što treba učiniti je da novac i nakit stavi u vrećicu i ostavi ispred ulaznih vrata svoje kuće, što je 77-godišnjakinja i učinila. Doznajemo kako se radi o većoj količini novca, oko 100.000 kuna. Prošla su dva mjeseca, a nema ni novca, ni nakita, ni kamata, a ni traga ni glasa od osobe koja ju je nazvala.


Iz policije ponovno upozoravaju starije osobe, ukoliko prime telefonski poziv nepoznate osobe koja se predstavlja kao djelatnik neke banke i traži provjeru novca i slično da odmah o tome obavijeste policiju na broj 192.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI