Sulkovci savladali Kutjevo, Hajduk pred kraj slomio Papuk

NK Croatia Mihaljevci - NK Papuk Velika
(FOTO: Anđelko Banović)

25.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4746

Situacija se na dnu ljestvice 1. županijske nogometne lige ipak zakomplicirala dva kola prije kraja prvenstva. Danas su Sulkovci pobijedili goste iz Kutjeva s 3:0 i time, barem teoretski, ostali u igri za ostanak.

Sulkovci - Kutjevo 3:0

- U posljednja dva kola prvo gostujemo u Mihaljevcima, a zatim igramo protiv prvaka iz Pakraca. Čestitam našim dečkima na odličnoj igri i borbenosti koju su danas pokazali i samo možemo žaliti što nisu tako odigrali barem 5 utakmica u ovom prvenstvu, tada ostanak u ligi uopće ne bi bio upitan. Čestitam i gostima jer su dobra momčad i želim im sreću - rekao je Franjo Stanišić, trener Sulkovaca.


Sulkovci su pobijedili prvenstveno zahvaljujući Kreši Šutiću, koji je postigao dva gola, a jedan je gol dao Stipe Majetić.


Dinamo - Croatia 0:3

Croatia iz Mihaljevaca danas je uvjerljivo u gostima svladala Dinamo iz Vidovaca. Trener domaće momčadi nije imao nikakvih prigovora na rezultat.

- Zaslužena, rutinska pobjeda Croatije. Moji su se igrači opustili, ali s obzirom da nam je teren bio poplavljen i da nisu mogli puno trenirati, dobro su i igrali. U zadnja dva kola dat ću priliku juniorima da uprava vidi s kime može računati u sljedećoj sezoni - rekao nam je Krešo Poleti, trener Dinama.

Papuk - Hajduk 1:3

Pakrački Hajduk, koji već ima osiguran naslov prvaka, nije popustio u Velikoj. Međutim, rezultat je bio izjednačen 1:1 do 90. minute.

- Moji su igrači stvarno dali sve od sebe da uzmu barem bod prvaku i skoro su uspjeli u tome, ali pred kraj utakmice im je popustila koncentracija te su primili dva gola. Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi i osvojenom naslovu - rekao je Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

Sloga - Kaptol 3:3

U Trenkovu je domaća Sloga podijelila bodove s Kaptolom. Za goste je dvostruki strijelac bio Denis Iličić, a jedan gol postigao je Valentin Pranjić, dok je kod domaćina sva tri gola dao Davor Kaurić.

- 80 minuta bili smo bolji, imali smo više prilika, ali smo se strašno ispromašivali. Dobili smo golove nakon naših pogrešaka i na kraju smo spašavali i taj bod. Zato ipak možemo biti zadovoljni ovakvim rezultatom na kraju - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge.

- Utakmica je bila puna preokreta i na kraju mislim da je neriješeno objektivan rezultat - rekao je Zdenko Mazanik, trener Kaptola.

Sloga je i u zaostaloj utakmici 18 kola, koja je zbog poplavljenog igrališta bila odgođena, odigrala neriješeno s Croatijom iz Mihaljevaca. Rezultat je bio 2:2.

Tablica 1. ŽNL

1. HAJDUK (Pakrac).................54 (74:21)
2. BSK BUK.........................42 (57:22)
3. PAPUK (Velika)..................33 (58:33)
4. KAPTOL..........................30 (36:40)
5. CROATIA (Mihaljevci)............27 (37:36)
6. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)........27 (30:40)
7. MLADOST (Pavlovci)..............26 (30:49)
8. POŽEGA..........................25 (44:42)
9. DINAMO (Vidovci)................22 (30:37)
10. SLOGA (Trenkovo)...............21 (30:46)
11. KUTJEVO........................17 (26:60)
12. SULKOVCI.......................14 (23:51)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI