Đurina: Najvažnije je staviti gospodarsku zonu u funkciju

Ivan Đurina, načelnik općine Čaglin
(FOTO: Anđelko Banović)

16.04.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3448

Svetom misom u župnoj crkvi Sv. Alojzija Gonzage, polaganjem vijenaca ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Čaglin.

- Najvažnije nam je da stavimo gospodarsku zonu u funkciju. Imamo nekih pregovora oko toga. Prioritet broj dva je dječji vrtić. Raspisujemo natječaj za stolariju i javili smo se na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja. Ako prođemo, uredit ćemo unutrašnjost. Treba još postaviti električne instalacije, obaviti žbukanje i postaviti unutarnju stolariju. Nedostaje nam oko dva milijuna kuna da ga završimo. Teško da će biti gotov do kraja godine jer moramo još provesti javnu nabavu. Tu je i školska sportska dvorana koju trebamo završiti. Stari izvođači su otišli u stečaj, sad radimo obračun i nedostaje oko pola milijuna da se to završi - rezimirao je Ivan Đurina, načelnik općine Čaglin.

Obilježavanju Dana općine nazočili su župan Alojz Tomašević te gradonačelnici i načelnici ostalih gradova i općina Požeško-slavonske županije.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI