¨Govorili su u svoje ime, a ne u ime svih branitelja¨

Branitelji Kutjevo
(FOTO: Lidija Galić)

16.04.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 5364

Braniteljske udruge koje djeluju na području Grada Kutjeva: Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak Kutjevo ogradili su se u priopćenju za javnost od izjava pojedinih branitelja koji su javno nastupili 11. travnja ispred križa poginulim braniteljima s područja Grada Kutjeva.

- Oni su govorili u svoje osobno ime. Miodrag Čamak bio je na listi Ivice Nikolića i to su njegovi osobni stavovi. Rekao je da govori u ime svih branitelja Kutjeva što nije točno. Nismo o tome imali pojma i nije mogao govoriti da istupa u ime tih udruga - rekao nam je Mario Bošnjak, predsjednik UDVDR, ogranak Kutjevo.

Nije im poznat motiv niti plan onih koji su tvrdili da govore u ime svih kutjevačkih branitelja.


- Ne želimo o tome raspravljati, ali na sastanku smo donijeli stav da se od takvih istupa ograđujemo - dodao je Bošnjak.


- Svaka udruga će se normalno ograditi od nas jer mi nismo istupali u ime udruga nego u ime nas desetak ogorčenih branitelja kojima se to nije svidjelo. Iza svake svoje riječi stojimo. Bio sam na Nikolićevoj listi i podržao ga na izborima, ali ovo nema veze s politikom - rekao nam je Miodrag Čamak.

Za glasine da pripremaju prosvjed zbog, po njihovom mišljenju, sporne izjave župana Alojza Tomaševića rekao je da je to čista glupost.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI