Budimir najavljuje promjene, Nikolić očekuje ispunjenje obećanja

Slavlje u HDZ-ovom stožeru
(FOTO: Lidija Galić)

07.04.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 10173

"Osjećam se fenomenalno. Nogometaš sam pa bih ovu pobjedu okarakterizirao tako da smo na poluvremenu gubili 2:0, a onda se skupili i okrenuli rezultat u svoju korist. Počinje novo vrijeme za Kutjevo, novo vrijeme s novom snagom za bolju budućnost - rekao je Josip Budimir (HDZ) nakon pobjede na izborima za gradonačelnika Kutjeva.



- Nije me bilo strah. To sam dokazao svojom kandidaturom. Takav sam, mlad i hrabar i nisam imao razloga za brigu - dodao je.


Prvi će korak, najavio je, biti analiza postojećeg stanja u Gradu o čemu će izvijestiti javnost. Nakon toga će prema zacrtanom programu raditi na gospodarskim, kulturnim i turističkim projektima uz potporu stranačkih kolega iz drugih gradova i općina.






S 26 godina Budimir je najmlađi gradonačelnik u Hrvatskoj. Nakon pet godina s mjesta gradonačelnika Kutjeva maknuo je SDP-ovog Ivicu Nikolića.



- I razočaran sam i nisam. Vjerujem da će novi gradonačelnik biti zadovoljan onim što smo ostavili iza sebe. Ustrajat ću na započetim projektima i pomoći mu u njihovoj realizaciji, ali očekujem da župan te drugi načelnici i gradonačelnici ispune svoja predizborna obećanja i pomognu Kutjevu u projektima - rekao je Ivica Nikolić. U Gradskom će vijeću biti konstruktivna oporba iako, kaže, nije lako biti sam na jednoj strani protiv svih drugih stranaka koje su se udružile.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI