Bučani razbili goste iz Vidovaca i izbili na 2. mjesto

BSK Buk - NK Papuk
(FOTO: Drago Komarić)

23.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4633

U današnjim utakmicama 12. kola 1. županijske nogometne lige nije bilo većih iznenađenja. BSK Buk, pojačan za najboljeg strijelca lige Marinka Miškića koji se nakon nekoliko sezona u veličkom Papuku vratio u svoj matični klub, s lakoćom je svladao Dinamo iz Vidovaca rezultatom 3:0. Dva je gola postigao Valentino Podobnik, a jedan upravo Miškić.

- Utakmica je bila izuzetno fer i korektna. Gosti su u prvom dijelu pružali otpor, a u nastavku im se igra potpuno rasula - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik Buka.

S njim se slaže i gostujući trener.


- Utakmica je stvarno bila korektna, bez težih prekršaja i ja bih čestitao domaćinu na zasluženoj pobjedi. Buk je stvarno dobra ekipa, uz Pakrac najbolja u ligi, a moji igrači danas što su pokazali, to je katastrofa. Istina je da imam slab fond igrača, ali kad promašiš nekoliko čistih prilika onda možeš očekivati ovakav poraz. Neki se trebaju zapitati - oštar je prema svojoj momčadi bio Krešo Poleti.


Mihaljevčani su protiv Kutjeva jedva izvukli pobjedu u sudačkoj nadoknadi, kada je Stjepan Vasić postigao jedini gol na utakmici.

- U prvom smo poluvremenu bili bolji i imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, a u drugom dijelu nije bilo nekih prilika niti s jedne strane, više nabijačina lopte. Pred kraj smo nekako uspjeli zabiti taj gol - komentirao je Dražen Franjić, predsjednik Croatije iz Mihaljevaca.

Trener kutjevačke momčadi, pak, tvrdi da su suparnici bili podjednaki i da bi najpoštenije bilo da je utakmica završila neriješeno.

- Igra je bila egal, ali moram čestitati protivniku. Nemamo im što zamjeriti, kao ni sudcima. Da nam je ovakvo suđenje u svakom kolu, ja bih bio sretan - rekao je Ivica Albert, novi trener Nogometnog kluba Kutjevo.

Jučer su, podsjetimo, Pakračani očekivano ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv Mladosti iz Pavlovaca (5:1), a Požega se konačno probudila pa je još uvjerljivije (5:0) na domaćem terenu dobila Slogu iz Trenkova.

Kaptolčani su u Vetovu pobijedili Sulkovce s 2:0, a Tim osvježenje je sinoć slavilo u Kuzmici protiv veličkog Papuka s 1:0.

U startu proljetnog dijela sezone pakrački je Hajduk još više učvrstio svoju poziciju na vrhu ljestvice te je evidentno već sada kako će biti prvak do kraja sezone, osim ako se ne dogodi čudo. BSK Buk je zahvaljujući današnjoj pobjedi i jučerašnjem porazu Papuka izbio na drugo mjesto, a Požega je napravila najveći skok na ljestvici s 9. na 5. mjesto. Na samo začelje sada su pali Sulkovci.

Tablica 1. ŽNL

1. HAJDUK (Pakrac).................33 (43:12)
2. BSK BUK.........................23 (30:13)
3. PAPUK (Velika)..................21 (37:17)
4. CROATIA (Mihaljevci)............20 (21:14)
5. POŽEGA..........................15 (25:22)
6. SLOGA (Trenkovo)................15 (19:28)
7. MLADOST (Pavlovci)..............14 (15:28)
8. DINAMO (Vidovci)................13 (18:24)
9. KUTJEVO.........................13 (19:28)
10. TIM OSVJEŽENJE.(Kuzmica).......13 (14:28)
11. KAPTOL.........................13 (16:32)
12. SULKOVCI.......................10 (15:26)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI