Garavuše skočile sa dna na vrh ljestvice, Musa pao na 3. mjesto

Garavuše
(FOTO: TS Garavuše - promo)

17.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4345

Garavuše su ovoga tjedna zasjele na prvo mjesto glazbene 034 top liste s pjesmom "Poljubi me". Zahvaljujući svojim brojnim fanovima, kutjevačke su tamburašice uspjele ne samo izbjeći ispadanje, već i skočiti s petog mjesta na sam vrh ljestvice.



Na drugom mjestu zadržali su se momci iz grupe Posegana s novim videospotom "Ljubav to smo mi, a Marko Musil je s pjesmom "Bez nje" pao s prvog na 3. mjesto. Četvrte su tamburašice Kćeri ravnice - "Samo uspomene", a na peto su mjesto pale Bekrije s videospotom "100".


Među 5 najboljih nisu uspjeli upasti mladi rokeri NoOne, ali zato ovoga tjedna imamo novi prijedlog. Riječ je o lipičkom kantautoru Saši Đurđeviću koji je snimio novu pjesmu naslovljenu "Optimist".




Kako glasati?

Kao i svakog tjedna, glasovati za svoje favorite možete na Facebook stranici 034portala - OVDJE - tako da lajkate fotografiju s pjesmom kojoj želite dati svoj glas. Svoje prijedloge za sljedeći tjedan šaljite nam na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI