Tibor opet rastura: Prvi na kadetskom prvenstvu Slavonije

Tibor Kakuk
(FOTO: Aleksandar Grlić)

03.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5060

Na Pojedinačnom kadetskom i juniorskom prvenstvu šahovske zajednice Istok (Slavonija i Baranja), održanom proteklog vikenda u Novoj Gradiški, 11-godišnji Požežanin Tibor Kakuk je briljirao sa 7,5 bodova i ujedno osvojio 1. mjesto među kadetima do 11 godina.

- Tiborov uspjeh zapravo i ne iznenađuje s obzirom da se još prošle godine na pojedinačnom držanom prvenstvu plasirao na svjetsko prvenstvo za kadete do 12 godina starosti koje će biti održano u Gruziji - komentirao je Tomislav Hajpek iz GŠK Požega.

Među ostalim kadetima do 11 godina starosti Gradskog šahovskog kluba Požega, značajan uspjeh ostvarili su braća Erik (drugi) i Egon (sedmi) Hajpek te Roko Vlahov osvojivši 8. mjesto. Među mlađim kadetkinjama po prvi put je nastupila Ana Šain koja je osvojila 4 boda.





U konkurenciji kadetkinja do 15 godina starosti Ana Skukan bila je sedma, a Nora Pisker osma. Među starijim kadetima (do 15 godina) Juraj Prevolšek bio je peti, Stjepan Čuljak šesti, a Marko Skukan deseti. Među juniorima (do 19 godina) Ivan Martin Došen osvojio je sedmo mjesto.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI