Postavljena ograda na kritičnom mjestu u Mlinskoj

Nova ograda na mostu u Mlinskoj ulici
(FOTO: Aleksandar Grlić)

03.03.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3832

Provalija duboka nekoliko metara u Mlinskoj ulici konačno je dobila ogradu vrijednu 6.000 kuna. Duboka rupa i djelomično betonirani kanal su dosad bili ubitačna kombinacija, posebno pri poledici zbog ukoso položene pješačke staze, a ovom stazom se koriste i brojni učenici na putu u školu. O ovom smo problemu već pisali. Nova ograda u Mlinskoj nije jedina, slične takve su postavljene na lokacijama u Vranduku i Komušini.

- Uvidjeli smo problem i napravili manje zahvate, postavili ograde preko mostova koji ih nisu imali. Ići ćemo i u postavljanje autobusnih stajališta na određenim mjestima gdje su građani ukazali na potrebu. Imamo upite za određene pozicije, naše službe će izaći na teren i utvrditi čimbenike potrebne da se stanica postavi na određenom mjestu. Najvjerojatnije će ih biti postavljeno tri do pet ove godine - rekao nam je Mario Pilon, požeški dogradonačelnik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI