Pume pozivaju na romantičnu večer uz film na parkiralištu

One Day plakat
(FOTO: Promo ilustracija)

09.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8541

Već je poznato kako Požeška udruga mladih aktivista (PUMA) organizira prvo drive-in kino u Požegi za Valentinovo, a sada su poznate i pojedinosti.

U petak, 14. veljače će s početkom u 20,30 sati biti prikazana romantična drama "One Day (Jedan dan)" iz 2011. godine, film koji je pobijedio na izboru koji je PUMA dala čitateljima 034portala. Parkiralište Color trgovine u Industrijskoj ulici bit će otvoreno za posjetitelje od 20 sati.




- Prema našim procjenama tamo stane više od 150 automobila. Nadamo se da će se sva mjesta popuniti s obzirom da se ipak radi o prvom takvom događaju kod nas i šire. Ulazak je svima besplatan, a ako odaziv bude i veći od kapaciteta parkirališta, oni koji ostanu bez parkirnog mjesta svejedno će moći ući i gledati film bez automobila. Zvuk ćemo producirati putem radijske frekvencije pa će se moći slušati u automobilu, ali i preko zvučnika - pojašnjava Marijan Crnjac, predsjednik udruge PUMA.


Za ovu prigodu PUMA je rezervirala frekvenciju na 96,2 MHz. Posjetitelji će moći naručiti hranu ili piće u restoranu i caffe baru Cool gdje će nakon filma uslijediti i veliki after-party. Glazbu će puštati DJ David Cotta iz Nove Gradiške, a najavljene su i akcijske cijene pića. Svi se nadaju lijepom vremenu kako kiša ne bi pokvarila događaj.

- Pratimo prognozu i prema informacijama kojima raspolažemo, u petak ne bi trebalo padati. Ukoliko, pak, bude jača kiša, odgodit ćemo projekciju za nedjelju - rekao nam je Crnjac.

Ako ovaj događaj dobro prođe i Požežani pokažu interes, Pume planiraju još nekoliko projekcija ove godine, pa čak i prije ljeta.

- Sve ovisi o financijskim mogućnostima i dobroj volji sponzora jer ovakvi događaji nisu nimalo jeftini. Grad Požega nas je uvrstio u ovogodišnji proračun s iznosom od 25.000 kuna, a svaki događaj koji planiramo organizirati košta oko 5 do 6 tisuća kuna. To znači da moramo tražiti i druge sponzore. U planu nam je ove godine opet Kino pod zvijezdama, praćenje SP-a u Brazilu te velika Biciklijada. Zahvaljujem se svima koji nas podupiru, sponzorima što su nam omogućili organizaciju ovakvog događaja, a ujedno pozivam sve koji mogu i žele pomoći da nam se obrate putem naše Facebook stranice - dodaje Marijan.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI