Tibor osvojio broncu na državnom prvenstvu

Tibor Nemet (desno) osvojio je 3. mjesto
(FOTO: Kuglački savez Osijek)

22.01.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2224

Tibor Nemet, 18-godišnji Lipičanin koji kugla za zagrebački „Medveščak 1958.“, osvojio je pojedinačno 3. mjesto u kategoriji mlađih juniora U18 na Prvenstvu Hrvatske koje je proteklog vikenda održano u Zagrebu i Zaprešiću.

U konkurenciji 42 natjecatelja Tibor je prvog dana u Zagrebu srušio 558 čunjeva i dijelio je 2. mjesto. Sljedećeg dana u Zaprešiću je srušio 565, ali su raspoloženi bili i njegovi ostali protivnici pa je Tibor ostvario tek 9. rezultat dana što je na kraju ipak bilo dovoljno za 3. mjesto. Podsjećamo da je lani Tibor u ovoj kategoriji osvojio naslov prvaka države, a nova medalja mu je osigurala i nastup u reprezentaciji koja će ovog proljeća nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Češkoj čime je nastavio reprezentativni kontinuter jer je lani nastupio i na SP koje je održano u Mađarskoj gdje je osvojio ekipnu broncu.

Ovu godinu će Tibor pamtiti i po činjenici da je napokon srušio magičnih 600 čunjeva, točnije 601, koliko je srušio na pojedinačnom prvenstvu regije Centar održanom u kuglani Grmoščice u Zagrebu.
 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI