Za samo 2 dana poskidani nelogični prometni znakovi u Lipiku

U Ulici Matije Gupca vrlo brzo su poskidali nelogične prometne znakove
(FOTO: Mario Barać)

17.01.2014. | Mario Barać
Pregleda: 5048

Nakon što smo prije dva dana na Facebook stranici 034portala objavili fotografiju prometnih znakova koji su početkom tjedna postavljeni u Ulici Matije Gupca u Lipiku, „Hrvatske ceste“ su brzo reagirale i znakovi su danas uklonjeni.


Ulica Matije Gupca prije skidanja znakova

Reakcije čitatelja izazvao je nelogičan slijed znakova zabrane pretjecanja i prestanka zabrane pretjecanja koji su niz ovu ulicu, na obje strane kolnika, bili postavljeni u razmacima od 50-ak metara.


Hrvatske ceste: Razlog je doslovno shvaćanje naloga


Očitovanje smo pismenim putem zatražili i od „Hrvatskih cesta“ koje su priznale pogrešku. „Iz razloga doslovnog shvaćanja naloga, odnosno pogreške u komunikaciji, znakovi su postavljeni neprimjereno te će biti odmah uklonjeni. Nakon analize postojećeg stanja utvrdit ćemo potrebu izrade prometnog projekta temeljem kojega će se uklanjati ili postavljati vertikalna prometna signalizacija“, piše u odgovoru koji potpisuje Nenad Čer, voditelj slavonskobrodske ispostave HC.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI